top of page
DP-logo-big.png
bulgaria_1309.jpg
unitedKingdomFlag.jpg

НАШИТЕ УСЛУГИ

СИТОПЕЧАТ - издръжлив и подходящ за брандиране на векторни изображения върху всякакви видове плоски повърхности в по-големи тиражи.

СУБЛИМАЦИОНЕН ПЕЧАТ - използва се за брандиране върху 100% полиестер и е подходящ както за векторни, така и за растерни изображения с високо качество на цветовете.

ТРАНСФЕРЕН ПЕЧАТ - много подходящ за правене на щампи с дребни и сложни елементи. Технологията представлява прехвърляне на отпечатаната щампа от специална термо-трансферна хартия върху дадения артикул чрез термо-трансферна преса. Прилага се върху торби от нетъкан текстил, шушляк, пикета, бизнес чанти, раници, елеци, чадъри, баджове и други. Този вид печат е удачен избор за периодични поръчки в средни и малки тиражи.

ДИРЕКТЕН ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ - негови предимства са бързина и прецизност на изработката, устойчивост на мастилата, високо качество на изображението и страхотно разнообразие от текстилни изделия за основа. Услугата е подходяща за печат на преливки и растерни графики върху естествена материя. Директният дигитален печат е удачен избор както за малки, така и за големи тиражи.

ФЛЕКС И ФЛОК ПЕЧАТ - това са готови медии, които се режат на плотер и Ви предлагат голямо разнообразие от цветове и ефекти. Подходящи са за фирмени лога, емблеми, имена и много други.

ПЕЧАТ НА ВИДЕО ФЛЕКС И РЯЗАНЕ ПО КОНТУР - тази технология предлага голямо разнообразие при формата и цвета на печата. Предимствата на видео флекса са неговата издръжливост и устойчивост на пране при по-висока температура, което го прави много подходящ за брандиране на спортни артикули.

МОЖЕМ ДА ПОДСИГУРИМ целия процес на пристигането на продуктите ни до Вас или Вашите клиенти, като поемем и опаковането и изпращането им с куриер.

 

ЦЕНООБРАЗУВАЩИ ФАКТОРИ са нивото на качество на текстил (при този тип стоки), сложността на услугата, броят цветове и количеството на артикулите. Срокът за изпълнение и заетостта ни също могат да окажат влияние. 

 

Ако се колебаете при своя избор, ни потърсете за консултация. Ще се постараем да Ви представим най-изгодния и удачен вариант. 

За допълнителна информация и заявки се свържете с нас чрез лично съобщение или на посочените имейл и телефон.

bottom of page